SAM Sensory and more

SAM Sensory and more

klant: SAM Sensory and more
Grafisch ontwerp / illustratie / opmaak / fotografie
Technical social media / advertising setup / Setup mailchimp

Sensory and More produceert prikkelarme kledij zonder labels of harde naden voor (hoog)gevoelige kinderen. Zo creëren de kleren zo weinig mogelijk prikkels. Voor kinderen die wel graag prikkels ervaren, maakt SAM stimulerende kleding met verschillende prikkelende texturen en extra gadgets om lekker mee te frutselen.

Voor dit mooie project mochten we een passende grafische stijl ontwikkelen. We zochten naar een visualisatie van het zachte, prikkelarme aspect. Tegelijk wilden we laten zien dat ook kinderen die net zoeken naar prikkels hier niet vergeten worden. Uiteindelijk zijn we er in geslaagd om de puzzel te laten kloppen.

We zochten naar een visualisatie van het zachte, prikkelarme aspect. Tegelijk wilden we laten zien dat ook kinderen die net zoeken naar prikkels hier niet vergeten worden.

Wij mochten 9 jonge modellen ontvangen in onze studio om te poseren met de drie verschillende broeken. Alle kinderen zijn anders. Hier en daar was er wat aanmoediging en geruststelling nodig.

Uiteindelijk waren het stuk voor stuk toppers die op hun manier de voordelen van deze kledij in de verf zetten. We zijn zeer blij met de resultaten.

Lay-out jaarverslag De Ark

Lay-out jaarverslag

klant: de ark
vormgeving / infographics

Sociale woningmaatschappij DE ARK wil een grote maatschappelijke meerwaarde realiseren door een dam op te werpen tegen armoede en mensen kansen en ademruimte te geven.

Iedereen moet zich thuis voelen in zijn woning en buurt. Dit wilden we zeker laten zien in de vormgeving van het jaarverslag.

“De cijfers achter deze realisaties vertaalden we naar heldere en duidelijke infographics.”

deARK_infographic-01
deARK_infographic-02
deARK_infographic-03

Sociale woningmaatschappij DE ARK wil een grote maatschappelijke meerwaarde realiseren door een dam op te werpen tegen armoede en mensen kansen en ademruimte te geven.

Iedereen moet zich thuis voelen in zijn woning en buurt. Dit wilden we zeker laten zien in de vormgeving van het jaarverslag. De cijfers achter deze realisaties vertaalden we naar heldere en duidelijke infographics.

Illustratie ontmoetingscentrum de Schoor

Illustratie ontmoetingscentrum de Schoor

deschoor
klant: zorggroep orion
ILLUSTRATIE VOOR COMMUNICATIECAMPAGNE

Recent opende zorggroep Orion een nieuw ontmoetingscentrum De Schoor. Voor de communicatiecampagne die hieraan vooraf ging, was er nood aan een duidelijk, herkenbaar beeld. 

De Schoor is meer dan enkel een woonzorgcentrum. Je kan er niet alleen terecht voor leuke activiteiten maar ook voor een hapje en een drankje. Het is een plek om elkaar te ontmoeten …

De Schoor is een plek om elkaar te ontmoeten. Dit wilden we laten zien in de illustratie.

Animatie en video Landjuweelfestival

Animatie en video Landjuweelfestival

klant: Opendoek Amateurtheater Vlaanderen VZW
Animatie / video

“Zeemeeuwen, dolfijnen, krabben en garnalen. Aan inspiratie geen gebrek in Oostende.”

Het Landjuweelfestival meerde aan in Oostende. De stad aan zee stond vijf dagen lang in het teken van amateurtheater. Als aankondiging maakten we een animatie. Zeemeeuwen, dolfijnen, krabben en garnalen. Aan inspiratie geen gebrek in Oostende!

Ook tijdens het festival vielen er heel wat mooie beelden te schieten. Nagenieten kan dus nog bij deze aftermovie.

Caravan Kliek Uniek

Caravan Kliek Uniek

klant: Vorming plus kempen
Iillustratie

Onze maatschappij wordt altijd maar diverser. We zien er allemaal anders uit en voelen ons ook zo: we hebben verschillende achtergronden, verhalen, ideeën en talenten.

Die diversiteit mochten we omzetten in een kleurrijke illustratie om de caravan van Kliek Uniek aan te kleden.

Met deze kleurrijke caravan trok Vormingplus naar tal van festivals en evenementen in de regio om hun boodschap van diversiteit te verspreiden.