SAM Sensory and more

SAM Sensory and more

klant: SAM Sensory and more
Grafisch ontwerp / illustratie / opmaak / fotografie
Technical social media / advertising setup / Setup mailchimp

Sensory and More produceert prikkelarme kledij zonder labels of harde naden voor (hoog)gevoelige kinderen. Zo creëren de kleren zo weinig mogelijk prikkels. Voor kinderen die wel graag prikkels ervaren, maakt SAM stimulerende kleding met verschillende prikkelende texturen en extra gadgets om lekker mee te frutselen.

Voor dit mooie project mochten we een passende grafische stijl ontwikkelen. We zochten naar een visualisatie van het zachte, prikkelarme aspect. Tegelijk wilden we laten zien dat ook kinderen die net zoeken naar prikkels hier niet vergeten worden. Uiteindelijk zijn we er in geslaagd om de puzzel te laten kloppen.

We zochten naar een visualisatie van het zachte, prikkelarme aspect. Tegelijk wilden we laten zien dat ook kinderen die net zoeken naar prikkels hier niet vergeten worden.

Wij mochten 9 jonge modellen ontvangen in onze studio om te poseren met de drie verschillende broeken. Alle kinderen zijn anders. Hier en daar was er wat aanmoediging en geruststelling nodig.

Uiteindelijk waren het stuk voor stuk toppers die op hun manier de voordelen van deze kledij in de verf zetten. We zijn zeer blij met de resultaten.

Folders Uitgeverij Zwijsen

Uitgeverij Zwijsen

klant: Uitgeverij Zwijsen België
Vormgeving / lay-out / fotografie

Zwijsen is al ruim 170 jaar toonaangevend uitgever voor het kleuter- en lager onderwijs in Vlaanderen en Nederland. Ze onderscheiden zich door hun duidelijke, doorgaande leerlijn (van 2,5 tot 12 jaar) en hun unieke visie op onderwijs. Zwijsen wil de leerkracht leermethoden aanreiken die leerplezier en leerwinst garanderen voor elk kind.

De verschillende methoden en de doorgaande leerlijn kregen elk een brochure om daarin de sterke punten en unieke aanpak uit te lichten. De heldere lay-out sluit aan bij de huisstijl van Uitgeverij Zwijsen. Elke methode werkt met mooie herkenbare beelden en illustraties. Ook die kregen een belangrijke plaats in de folders.

Ook in de catalogus en webshop komen de verschillende producten van Uitgeverij Zwijsen mooi tot zijn recht met deze packshots.

Productfoto’s in hoge kwaliteit met veel detail. Makkelijk te bewerken of aan te passen met een achtergrond naar keuze.

ZIN magazine

ZIN magazine

Klant: Zorggroep Orion
vormgeving / Lay-out

Zorggroep Orion verdeelt tweemaandelijks het magazine ‘ZIN’. Hierin staan inspirerende verhalen voor en over elke inwoner van Turnhout die affiniteit heeft met zorg of eventueel een zorgvraag heeft.

Het voorbije jaar kende het magazine zowel qua inhoud als qua uiterlijk een hele transformatie. Wij mochten daar met veel plezier aan meewerken.

Naast de lay-out van het magazine mochten we als kers op de taart de nieuwe naam van het magazine omzetten in een fris logo dat mooi aansluit bij de huisstijl en uitstraling van het magazine en van Zorggroep Orion.

Opendoek magazine

Opendoek magazine

Klant: Opendoek amateurtheater vlaanderen vzw
vormgeving / Lay-out

Magazine’s vormgeven of ‘zetten’ zoals ze zeggen … Dat doen wij graag! De puzzel leggen van de juiste beelden met de juiste hoeveelheid tekst, hier en daar een gezonde dosis witruimte, misschien nog een graphic? En dat alles voor de deadline is verstreken.

Wij hebben alles in huis om de vormgeving te verzorgen tot aan de drukklare pdf. Ook nog wat foto’s of graphic’s nodig? Geef ons maar een seintje!

magazines ‘zetten’…
dat doen wij graag bij Fiks Studio

Landjuweelfestival 2019

Landjuweelfestival 2019

klant: Opendoek Amateurtheater Vlaanderen VZW
Vormgeving / lay-out / Affiche
Flyer / Programmaboekje

Het Landjuweelfestival toont het amateurtoneel in al zijn kwaliteit en diversiteit. Het festival toont een scala van de meest belangwekkende voorstellingen die het voorbije seizoen te zien waren in heel Vlaanderen.

Dit jaar vindt het festival plaats in Brussel. Voor de vormgeving van de campagne zochten we naar een beeld dat theater uitstraalt én dat een speelse knipoog geeft aan de locatie.

Wij mochten aan de slag met de vormgeving van de affiches, flyers en programmaboekjes. De striptekeningen zijn van de hand van striptekenaar Yurg.

“een beeld dat theater uitstraalt én dat een speelse knipoog geeft aan de locatie”