SAM Sensory and more

klant: SAM Sensory and more
Grafisch ontwerp / illustratie / opmaak / fotografie
Technical social media / advertising setup / Setup mailchimp

Sensory and More produceert prikkelarme kledij zonder labels of harde naden voor (hoog)gevoelige kinderen. Zo creëren de kleren zo weinig mogelijk prikkels. Voor kinderen die wel graag prikkels ervaren, maakt SAM stimulerende kleding met verschillende prikkelende texturen en extra gadgets om lekker mee te frutselen.

Voor dit mooie project mochten we een passende grafische stijl ontwikkelen. We zochten naar een visualisatie van het zachte, prikkelarme aspect. Tegelijk wilden we laten zien dat ook kinderen die net zoeken naar prikkels hier niet vergeten worden. Uiteindelijk zijn we er in geslaagd om de puzzel te laten kloppen.

We zochten naar een visualisatie van het zachte, prikkelarme aspect. Tegelijk wilden we laten zien dat ook kinderen die net zoeken naar prikkels hier niet vergeten worden.

Wij mochten 9 jonge modellen ontvangen in onze studio om te poseren met de drie verschillende broeken. Alle kinderen zijn anders. Hier en daar was er wat aanmoediging en geruststelling nodig.

Uiteindelijk waren het stuk voor stuk toppers die op hun manier de voordelen van deze kledij in de verf zetten. We zijn zeer blij met de resultaten.